La Companyia

La companyia es crea a la tardor de 1991 al trobar-se artistes procedents del circ i el teatre de carrer. Des de l’inici portem a terme un projecte d’investigació i recerca d’un estil propi dins el llenguatge universal del circ.

Pioners en la incorporació del Trapezi Volant en espectacles de circ de carrer, Los Galindos irrompem en 1992 en la escena nacional i a partir del 1995 ens projectem per tot el món.

La formació i reciclatge tècnic ens ha portat a treballar i compartir experiències amb molts professionals amants de l’ofici, alhora que ens considerem afortunats d’haver pogut aprendre amb grans mestres com Rogelio Rivel, Joan Armengol, Jean Palacy i Geza Trager. De la mà de Michel Dallaire, Los Galindos esdevenen un referent europeu de circ de carrer, on la tècnica de circ està al servei del joc dramàtic.

La vitalitat i generositat dels espectacles ha connectat sempre amb un públic de totes les edats i cultures, que sorprès i complagut ha viscut un bon moment, ha recordat la infància, ha rigut, s’ha emocionat o s’ha motivat per dedicar-se al circ.

El pallasso creix amb la maduresa de la companyia. La il·lusió, l’estudi i el risc són la nostra motivació, el tarannà és un venir i anar.

El projecte continua…

Premi Nacional de Cultura 2016 (Generalitat de Catalunya)

Menú