Maiurta

“En una plaça, en un encreuament de camins, en una posta de sol, en un abaixador en desús, al llindar dels somnis o a qualsevol altre lloc… Quan Sibelius i jo mateix vam emprendre el viatge, no sabíem on anàvem ni tant sols si tornaríem. Ja ho veieu, tornem a ser aquí… us en recordeu que quan érem grans, ja ens varem conèixer.”

Petit circ de fusta i lona. Espectacle de modelatge plàstic i vivències. Una experiència musical de variabilitat sonora. Circ d’entranya, suggeridor a viatjar a la pròpia intimitat. Un divertiment poètic i acollidor per a tots els públics.

L’experiència personal i artística del pallasso, malabarista, trapezista i acròbata excèntric, i l’herència familiar de forner, és la matèria escènica d’aquest espectacle. Un espectacle fomentat en els valors de compartir i de respecte, de relacions generacionals entre infants, adults i la vellesa, que en el trajecte circular de la vida torna al punt d’origen.

Un homenatge a les ancestrals cultures nòmades i als oficis artesanals. Elogi al desig d’emocionar-se, aprendre i experimentar en llibertat, posant en valor les possibilitats del individu.

Multimèdia

Marc Vila: Músic
Marcel Escolano: Pallasso
Escriptura: Marcel Escolano
Creació Musical: Marc Vila
Direcció: Bet Garrell
Concepció d’espai i Escenografia: Los Galindos
Tècnic Muntatge i Llum: Nathan Wallace – Vestuari: Perturbado de Ponzoña – Construccions tèxtils i pintura: Txell Janot • Andròmines: Helios – Pista: Antigua i Barbuda, Sebas Kifer i Txell Janot – Il·luminació: Los Galindos – Sonorització: Marc Vila – Constructor Iurta: Raphaël Gacon Wenger – Fotografia: Jordi Bover i Maya Takeuchi – Video: Jordi Teixidor –  Disseny Gràfic: Jordi Santamaria
Comunicació i Distribució: Txell Bosch – Producció: Los Galindos
Amb el suport de: Institut Català de les Industries Culturals / Roca Umbert – Fàbrica de les Arts / Circ Crac

Menú